Open menu

CVAH Verzekeringsdienst


Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 11.

Verkoopwagenverzekering

Voor de ambulante handel

Met de verkoopwagenverzekering van CVAH Verzekeringsdienst zorgt u ervoor dat uw zelfrijdende of niet-zelfrijdende verkoopwagen tegen een zeer voordelig tarief en laag eigen risico is verzekerd!

Als ondernemer in de ambulante handel weet u dat uw verkoopwagen een belangrijk onderdeel van uw onderneming is. Zonder verkoopwagen kunt u niet op pad en geen producten verkopen aan klanten. Daarom is het van belang om ervoor te zorgen dat als hier iets mee gebeurt, deze goed verzekerd is zodat u zo snel mogelijk verder kan gaan met ondernemen.

Unieke voordelen

Gratis dekking voor de vaste inrichting, (bak)apparatuur en de belettering van uw verkoopwagen.
Unieke dekking als er schade aan uw niet- zelfrijdende verkoopwagen ontstaat, verzorgen wij gratis vervangend vervoer. Zo kunt u zelfs in het geval van schade blijven ondernemen!
Losse apparatuur zoals weegschalen of uw kassasysteem kunnen meeverzekerd worden.

Taxatie
Als u de verkoopwagenverzekering afsluit, kunt u tegen een scherp tarief uw verkoopwagen laten taxeren door een onafhankelijke taxateur. Wij werken hiervoor veelal samen met de onafhankelijke taxateur Cartax. De waarde van uw verkoopwagen is van belang voor de verkoopwagenverzekering. Niet alleen vanwege het eigen risico maar ook om onder- of oververzekering te voorkomen. 

Waar is uw verkoopwagen voor verzekerd?

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de ambulante handel en hebben voor u een complete verkoopwagenverzekering samengesteld die de belangrijkste onderdelen voor u verzekeren. Als u de verkoopwagenverzekering afsluit, bent u verzekerd bij:

  • Brand;
  • Diefstal;
  • Schade aan de vaste inrichting (zoals ovens);
  • Schade door aanrijding en vandalisme (casco dekking).

Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u lid van CVAH?