Open menu

CVAH Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 11.

Stichting Weekmarkt - Let op uw verzekeringen

Gaat uw weekmarkt ook verzelfstandigen? Let dan op de gevolgen hiervan voor uw verzekeringen. Nu er steeds meer markten zijn die dankzij de inzet van De Markt van Morgen gaan verzelfstandigen, heeft CVAH Verzekeringsdienst daarvoor een passende verzekeringsoplossing gerealiseerd.

Als bestuurslid van een markt die gaat verzelfstandigen zijn er talrijke zaken die geregeld moeten worden. Eén daarvan is het regelen van goede invulling van de (financiële) bescherming van u als bestuurder. Hiervoor hebben wij een speciaal verzekeringspakket samengesteld, met verzekeringen die u die zekerheid kunnen geven. Dit pakket bestaat uit een:

  • Bestuurders- en toezichthouderaansprakelijkheidsverzekering.
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, aangevuld met rechtsbijstand.

Waarom deze verzekeringen?
Als u als bestuurder te werk gaat bij een stichting weekmarkt, gaan uw gedachten vooral uit naar de wijze waarop u die functie gaat vervullen. U zult niet meteen stilstaan bij de mogelijke aansprakelijkheid die u loopt. In principe is de stichting aansprakelijk voor eventuele schulden die worden gemaakt. Ook het vergeten te controleren van de status van de financiën van een (toe-)leverancier van de stichting weekmarkt is zo’n voorbeeld. Maar uiteindelijk kunt u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. De kosten van verweer kunnen hoog oplopen en u bent zelfs met uw privévermogen aansprakelijk. Daarom is het zo belangrijk om een goede bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Wat is de verzekeringspremie voor het complete pakket?
De premie voor het complete pakket van bestuurders- en toezichthouderaansprakelijkheidsverzekering, en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, aangevuld met rechtsbijstand, is afhankelijk van de te kiezen verzekerde bedragen. Afhankelijk van het totaalbudget en daarmee de omvang van de stichting, varieert de maandelijkse premie hiervoor van € 75,- tot € 115,- inclusief 21% assurantiebelasting.

Eenvoudig verzekeren
Wij raden u ten zeerste aan om het verzekeringspakket af te sluiten. Dit om te voorkomen dat u als bestuurder met juridische conflicten te maken krijgt en om claims bij aansprakelijkstellingen op te vangen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Sluis via 010 - 288 44 11 of stuur Robert een e-mail.