Open menu

CVAH Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 11.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Als bestuurslid van een markt zijn er allerlei zaken die geregeld moeten worden. Eén daarvan is het regelen van goede invulling van de (financiële) bescherming van u als bestuurder. Hiervoor hebben wij een speciaal verzekeringspakket samengesteld, met verzekeringen die u die zekerheid kunnen geven.

Hierbij kunt u denken aan een:

  • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
    Voor het regelen van goede invulling van de (financiële) bescherming van uw stichting
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
    Voor de gevolgen van letsel- en/of materiele schade die ontstaan als gevolg van organisatie van de weekmarkt

Het nut van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

U neemt als bestuurder op tal van momenten beslissingen voor de stichting weekmarkt. Maar wanneer zo’n beslissing verkeerd uitpakt kunt u persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Beslissingen zoals het doen van investeringen voor promotie activiteiten kunnen dan tegen u worden gebruikt.

Niet alleen groeit het aantal claims tegen bestuurders en commissarissen, maar wat met name opvalt is dat steeds hogere schadevergoedingen worden verlangd en door de rechter worden toegewezen. Als gevolg hiervan is een goede bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering steeds meer een noodzaak geworden.

Waar bent u tegen verzekerd?

Onze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt u de mogelijkheid om de advocaatkosten in die situaties te voldoen en beschermt u zodat uw privévermogen geen gevaar loopt. U bent verzekerd tegen de verdedigingskosten vanaf het begin van de procedure. U bent hierbij volledig vrij in de keuze van uw advocaat.

Bedrijfsaansprakelijkheid per weekmarkt

Bij de organisatie en inrichting van de weekmarkt kunt u als bestuurder schade aan derde(n) toebrengen die hiermee verzekerd is tot een verzekerd bedrag van € 2.500.000.-. Hierbij kunt u denken aan letselschade bijvoorbeeld als iemand ten val komt ten gevolge van de inrichting van de weekmarkt.

Wat kost dit complete pakket?

De premie is afhankelijk van:

  • de startdatum van de stichting en de inkomsten (omzet)
  • de  hoogte van het verzekerd bedrag en de keuze van een eigen risico

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 11 of stuur ze een e-mail.