Open menu

CVAH Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 11.

Transport & Verblijf polis

Dit is een complete verzekering waarmee u uw geld en goederen tijdens het transport en verblijf verzekert. Dit neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat u zich kan richten op het ondernemen!

De Transport & Verblijf polis van CVAH Verzekeringsdienst is een speciale combinatie van verzekeringen om zoveel mogelijk risico’s te verzekeren. De verzekeringen die hierin opgenomen zijn de geld, transport en verblijfverzekering. Doordat de Transport & Verblijf polis een combinatie van verzekeringen is, kunnen we deze aanbieden tegen een voordelig tarief!

Als ondernemer in de ambulante handel staat u veel op markten en bent u vaak onderweg. U heeft veel transporten van en naar markten en op de markt zelf loopt u ook de nodige risico’s. Denkt u bijvoorbeeld aan diefstal of agressief gedrag wat klanten vertonen. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen, hebben we de Transport & Verblijf polis samengesteld. Zo nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat u zich kan richten op het ondernemen zelf!

Als u de de Transport & Verblijf polis sluit, bent u verzekerd tijdens het transport van en naar de markt, als u op de markt staat en is uw geld ook nog eens verzekerd. Kortom, de meest veelvoorkomende risico’s die u heeft, worden gedekt! Als u de Transport & Verblijf polis sluit, profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Uw goederen zijn allrisk verzekerd tijdens transport.
  • Geld is meeverzekerd tot € 5000,-.
  • U ontvangt een uitgebreide dekking voor uw voorraad die op eigen locatie staat.
  • Koelschade is gratis meeverzekerd tot € 5000,-.
  • Doordat er meerdere verzekeringen gecombineerd worden, bespaart u op de premie!

Om u te helpen, hebben we drie verschillende pakketten samengesteld. Hieronder kunt u kiezen welke pakket het beste bij uw situatie past:

  Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Maandpremie €       16,-    €        26,-  €        45,-
Verzekerd bedrag Geld €   5.000,- €   5.000,- €   5.000,-
Verzekerd bedrag Transport €   5.000,- € 10.000,-  € 20.000,-
Verzekerd bedrag Verblijf € 10.000,- € 20.000,- € 40.000,-

Interesse in de Transport & Verblijf polis?

Wilt u meer informatie over de Transport & Verblijf polis of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en onze specialisten nemen contact met u op!

AanhefBent u lid van CVAH?Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 11 of stuur ze een e-mail.

Downloads