Open menu

CVAH Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 11.

Verkoopwagenverzekering

Voordelen van de verkoopwagenverzekering

Laag eigen risico

Gratis dekking voor de vaste inrichting, (bak)apparatuur en de belettering van uw verkoopwagen

Gratis vervangend vervoer bij schade aan uw niet-zelfrijdende verkoopwagen

Met de verkoopwagenverzekering van CVAH Verzekeringsdienst zorgt u ervoor dat uw zelfrijdende of niet-zelfrijdende verkoopwagen tegen een zeer voordelig tarief en laag eigen risico is verzekerd! Zo zorgt u ervoor dat als er onverhoopt iets met uw verkoopwagen gebeurt u een goede verzekering heeft!

Als ondernemer in de ambulante handel weet u dat uw verkoopwagen een belangrijk gedeelte van uw onderneming is. Zonder verkoopwagen kunt u niet op pad en geen producten verkopen aan klanten. Daarom is het van belang om ervoor te zorgen dat als hier iets mee gebeurt, deze goed verzekerd is zodat u zo snel mogelijk verder kan gaan met ondernemen.

Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we wat voor risico’s er spelen en hoe we deze het best kunnen verzekeren. Onze specialisten hebben op basis hiervan een complete verzekering voor u samengesteld die de belangrijkste onderdelen voor u verzekert. Als u de verkoopwagenverzekering afsluit, bent u verzekerd bij:

  • Brand
  • Diefstal
  • Schade aan de vaste inrichting (zoals ovens)
  • Schade door aanrijding en vandalisme (casco dekking)

Ook ontvangt u een gratis dekking voor de vaste inrichting, (bak)apparatuur en de belettering van uw verkoopwagen. Daarnaast kunnen wij ook losse apparatuur verzekeren zoals weegschalen of uw kassasysteem. Neem hiervoor contact met ons op voor een aanvullende dekking.

 

Unieke dekking voor CVAH-leden

Door onze kennis van de branche weten we dat uw onderneming stil komt te liggen mocht er iets gebeuren met uw verkoopwagen. Daarom hebben we een unieke dekking toegevoegd aan onze verkoopwagenverzekering. Als er schade aan uw niet- zelfrijdende verkoopwagen ontstaat, verzorgen wij gratis vervangend vervoer. Zo kunt u zelfs in het geval van schade blijven ondernemen!


 


Taxatie

De waarde van uw verkoopwagen is van belang voor de verkoopwagenverzekering. Niet alleen vanwege het eigen risico maar ook om onder- of oververzekering te voorkomen. Als u de verkoopwagenverzekering afsluit, kunt u tegen een scherp tarief uw verkoopwagen laten taxeren door een onafhankelijke taxateur. Zo weet u zeker dat u voor het juiste bedrag verzekerd bent!

Verkoopwagenverzekering

Interesse in de verkoopwagenverzekering?

Overweegt u om de verkoopwagenverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van CVAH?